Terms and Conditions (RO)

logo quattrostagioni delivey
Terms and Conditions (RO)

QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO este proprietatea MANDARIN BLUE SRL și deține toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot conținutul site-ului www.QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO este proprietatea MANDARIN BLUE SRL și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al MANDARIN BLUE SRL a oricaror elemente regăsite în site se considera furt și atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la INFO@QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO.
Va rugam sa cititi cu atentie “termenii și condițiile” de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare – cumparare intre MANDARIN BLUE SRL – prin magazinul www.QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO și orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestuia. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila.
Toate produsele comercializate prin intermediul www.QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO sunt produse de catre MANDARIN BLUE SR și vor fi livrate în ambalaj corespunzator, insotite de bonul de casa sau factura, conform legislatiei în vigoare.

Date de contact:
Nume firma: S.C. MANDARIN BLUE SRL.
Date fiscale: Nr. de inmatriculare: J40/2140/2005, CUI: 17202209
Sediu social: adresa: strada Barajul Arges nr. 41A, Ap. 4D, sector 1 Bucuresti
tara: Romania

Telefon: 0724 525 266
(Luni – Vineri: 12:00 – 24.00)
E-mail: info@QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO (raspuns in maxim 5 zi lucratoare)

Scopul colectarii datelor:
Informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire și monitorizare a vanzarilor și comportamentul consumatorului.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO datele personale poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date a www.QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO, fiind de ajuns sa ne contactati și sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

Comanda:
Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite în cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugate în cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie în masura în care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs în cosul de cumparaturi, în lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete și adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin e-mail.

Modalitati de plata:
Pentru plata produselor comandate puteți alege una dintre următoarele variante:
– Ramburs: plata se va efectua în momentul livrării produselor de către curier (livrator);

Politica preturilor:
Prețurile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs în parte. Acestea includ TVA (20%) și sunt exprimate in lei (RON). Prețul de achiziție al produselor comandate este cel din momentul confirmării comenzii și se va regăsi pe factura emisă.

Echipa www.QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, însa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori în ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste condiții, se considera pret final cel acceptat de catre client în cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.

Livrare:

a) BUCURESTI

In sectorul 1 comanda minima este de 30 lei;
In sectorul 2 comanda minima este de 80 lei pana la ora 18:00, iar dupa ora 18:00 de 50 lei;
In sectoarele 3,4,5 si 6 comanda minina pana in ora 18:00 este de 150 lei, iar dupa ora 18:00 de 100 lei.

b) ÎN ROMÂNIA

Momentan nu livram produsele noastre in afara Bucurestiului / Ilfov.

Politica de retur:

Nu se pot returna produsele care nu pot fi revândute din motive de igienă.

Conform
OUG nr. 34/2014 – drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative
Cu modificările Legii nr. 157 din 22 iunie 2015

ARTICOLUL 16 Exceptari de la dreptul de retragere
Litera
e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Pot fi returnate produsele ce sunt acceptate a fi returnate de catre quattrostagioni-delivery.ro

Datele cu caracter personal:
S.C. MANDARIN BLUE SRL este in evidența Autorități Naționle de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal prin inregistrarea de la registratura generala a autoritătii de supraveghere sub numarul: XXXX.
1. MANDARIN BLUE SRL si Partenerii sai colecteaza date cu caracter personal, pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
• rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
• pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
• trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
• contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
• contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
• scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca MANDARIN BLUE SRL sau Partenerii sai sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Dreptul de acces la date
1.2 Oricare Membru sau Client, are dreptul de a obtine de la MANDARIN BLUE SRL sau Partenerii acestuia, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
Dreptul de interventie asupra datelor
1.3. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la MANDARIN BLUE SRL sau Partenerii sai , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
• a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
• b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
• c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Dreptul de opozitie
1.4. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata MANDARIN BLUE SRL sau Partenerii sai nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele MANDARIN BLUE SRL, a Partenerilor sai sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
1.5. Orice drept susmentionat, recunoscut Membrului sau Clientului prin lege, poate fi excercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevăzute mai sus, printr-o cerere adresata MANDARIN BLUE SRL sau Partenerilor sai, întocmită în forma scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arata dacă doreşte ca informaţiile sa îi fie comunicate la o anumită adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
1.6. MANDARIN BLUE SRL sau Partenerii sai va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate conform art. 1.5.
1.7. MANDARIN BLUE SRL sau Partenerii sai pot sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametrii) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre MANDARIN BLUE SRL sau Partenerii sai pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea MANDARIN BLUE SRL, a Partenerilor sai si/sau al eventualilor terti cu care MANDARIN BLUE SRL sau Partenerii sai au contracte de parteneriat in acel moment.
1.8. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art.
1.9. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 1.2 – 1.4, Clientul sau Membrul se va adresa MANDARIN BLUE SRL sau Partenerilor sai, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.
1.10. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
1.11. Politica de confidentialitate a societatii MANDARIN BLUE SRL si Partenerii sai se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. MANDARIN BLUE SRL sau Partenerii sai nu raspund pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
1.12. MANDARIN BLUE SRL si Partenerii sai se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
1.13. Exceptie de la prevederile art. 1.12 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
1.14. MANDARIN BLUE SRL si Partenerii sai garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
1.15. MANDARIN BLUE SRL sau Partenerii sai nu raspund pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre MANDARIN BLUE SRL, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.
Pentru ca experienta dvs. pe site-ul QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca MANDARIN BLUE SRL. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .
Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a condițiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.

Newsletter:
Abonarea la newsletter-ul site-ului www.QUATTROSTAGIONI-DELIVERY.RO este gratuita, voluntara și implica acordul dumneavoastra de a accepta acești termeni de utilizare. Va puteti dezabona in orice moment, urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.
Mesajele și informatiile transmise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic în ceea ce privește comunicarea comerciala (precum este stipulata de legislatia romaneasca).
Comerciantul deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului (in aceleasi condiții mentionate pentru informatiile publicate in cadrul site-ului). De asemenea, comerciantul are dreptul de a restrictiona accesul la newsletter oricarui abonat, atata timp cat acesta nu respecta termenii și condițiile acestui site.

Questo post è disponibile anche: Rumeno, Inglese

x

Cookie-uri: